​​​​​​​​​​​​Home >> DESPRE NOI >> VALORI

VALORI​

Profesionalism și integritate

RINA ROMANIA si RINA Simtex OC acționează într-un climat de strânsă colaborare cu organizatiile partenere, cu scopul de a le sprijini în demersurile de îmbunătățire a performanțelor lor din punct de vedere al inovării și sustenabilității. Serviciile de certificare, audit și teste pe care le furnizăm, prin intermediul unei echipe deosebit de calificate și respectând pe deplin standardele de transparență și confidențialitate, au ca scop verificarea și susținerea calității și a siguranței sistemelor lor de management, a proceselor și a produselor.

Valoarea noastră adăugată este constituirea unei relații de încredere cu clientul, împreună cu care construim un traseu bazat pe împărtășirea acelorași obiective, fiind conștienți de contribuția pe care o putem avea împreună la inovarea și creșterea sustenabilă a pieței.

Centralitatea persoanelor

Angajații sunt principala noastră investiție: maximalizarea profesionalismului fiecărei persoane, dezvoltarea competențelor printr-o formare constantă și oferirea unor oportunități continue de sinergie și colaborare, sunt pentru noi condiții esențiale pentru îndeplinirea obiectivelor firmei.

Punem la dispoziția clienților o rețea operațională distribuită la nivel capilar în toată lumea, formată din persoane provenind din cele mai diferite culturi și background de formare, pentru a oferi servicii de nivel înalt, rapid și care garantează un rezultat semnificativ în materie de calitate, eficiență și siguranță.

Mediu, sănătate și siguranță

Serviciile pe care le oferim, pe lângă contribuția la dezvoltarea organizatiilor și a piețelor lor de referință, sunt destinate îmbunătățirii calității și siguranței vieții oamenilor și conservării mediului pentru generațiile viitoare. Din acest motiv, toate activitățile prezente și viitoare ale RINA ROMANIA si RINA Simtex OC țin cont de măsurile pentru protecția siguranței, sănătății și mediului, respectând pe deplin normele și standardele naționale și internaționale, pe lângă eventualele acorduri specifice încheiate cu clientul.

​​