Rina Romania

Selectați țara


Six Sigma este cea mai eficienta si complexa metodologie de rezolvare a diferitelor probleme care apar in desfasurarea diferitelor activitati din cadrul unei companii. RINA Simtex OC ofera diferite tipuri de cursuri:

Trainguri aprofundate si Workshopuri pentru - Echilibrări de producție și corecție produs
Orice producție poate fi îmbunătățită, la fel și un produs! Noi putem sa va oferim suport pentru eficiența echipamentelor și a personalului, iar în raport de acestea să vă creați cele mai inovatoare soluții pentru a progresa. Munca noastră presupune recalibrarea planului de producție, identificarea riscurilor în investițiile noi, în techonologizare sau industrializarea unui proces.

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate pentru - Echilibrare și design layout fabrică și analiza pierderilor tehnologice de logistică interna, ordonare optimă a fluxului
De cele mai multe ori, procesele de producție pot fi afectate de pierderi precum: așteptarea între procese, defecte, elemente de procesare, transportul produselor, stocurile, mișcări între procese, supra-producția. Pentru a găsi formula optimă de îmbunătățire a proceselor, folosim elemente din Lean Manufacturing, precum diagrama Spagheti și altele, cu scopul de a identifica pierderile și posibilitățile de dezvoltare. Creem procesele și fluxurile clare și fără pierderi, tocmai pentru a avea suport pentru îmbunătățire continuuă.

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate pentru Crearea completă a sistemului Lean Manufacturing (reducerea pierderilor din procese)
Lean Manufacturing asigură reducerea pierderilor din proces și oferă o bază pentru dezvoltarea organizației. Vă propunem programe care sunt mai mult decât implementarea unor instrumente. Acestea presupun schimbarea mentalității managementului și a angajațiilor pentru un business durabil. Prin aplicarea a peste 40 de instrumente de eficientizare considerăm că sunt deschise toate căiile către succesul companiei. Însă, este foarte important să implicăm tot personalul în această schimbare și să avem suport de la managementul de vârf.

Aplicații și Training Six Sigma Green Belt si Black Belt
Proiectele Six Sigma sunt de cele mai multe ori greu de gestionat fără un mentoring corespunzător. Noi oferim atât partea de training cât și cea de mentoring astfel încât proiectele vor fi implementate în mod eficient, în cele mai bune condiții, cu scopul și indicatorii doriți.

Trainguri aprofundate si Workshopuri pentru managementul obiectivelor și indicatori de process (KPI)
Obiectivele sunt de cele mai multe ori greu de definit, comunicat și controlat. Ele trebuie șă fie simple, clare și individuale. Noi găsim soluții pentru obiective și indicatori pentru a putea sprijinii performanța!

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate pentru Vocea Clientului - Analiză și Definire. Suport în dezvoltarea produselor și a serviciilor
Există două viziuni ale calității, calitatea din punct de vedere al clientului, respectiv, din punct de vedere al produsului și al procesului de producției. Așadar, trebuie tratate individual. Ca să răspundem la toate aceste întrebări trebuie să studiem și să analizăm Vocea clientului - VOC’s (Voice of the Customer’s) și CTQ (critical to quality).

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate Implementare 5S în procese și producție
Implementarea 5S în cadrul unei companii reprezintă primul pas pentru o ordonare a sistemului de funcționare și pentru a porni spre dezvoltarea continuă a acesteia. 5S este format din 5 reguli, după cum urmează: Sortare, Ordonare,Curățare, Standardizare, Menținere. Aceste reguli oferă și sprijină securitatea în muncă, respectiv identificarea pierderilor. Implementarea lui în companie oferă o disciplină necesară pentru crearea unui mediu sigur de afaceri.

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate pentru Calculul și determinarea Eficienței Echipamentelor
Echipamentele sunt a doua valoare a unei companii după resursa umană. De cele mai multe ori ele sunt utilizate necorespunzător, neaducând productivitatea dorită. Aceste cauze afectează investițiile, clienții și profitul companiei . Suportul oferit de către noi este unul specializat , care presupune: determinarea eficienței echipamentelor, cauza neproductivității lor, posbilitățile de încărcare a programului pentru acestea, respectiv determinarea de investiții noi și crearea unei politicii a companiei priviind următoarele proiecte și costul de producție.

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate pentru Standardizarea proceselor
Orice proces poate fi standardizat și îmbunătățit, indiferent de complexitatea lui. Pentru a crea un standard propriu de producție trebuie identificați parametrii doriți și modul de operare. Creem valoare prin serviciile noastre și vă susținem în crearea propriului sistem de management, orientat spre o îmbunătățire continuă.

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate Manpentru magement Vizual (determinarea standardelor de marcaj vizual, implementarea lor)
Comunicarea cea mai eficientă este cea vizuală. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne orientăm în permanență să găsim posibilitățile vizuale perfecte de a comunica cu angajații, clienții și colaboratorii. Aceasta comunicare vizuală poate sprijinii orice legătură internă și externă și să solidifice regulile companiei și respectarea politicilor companiei.

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate pentru Sisteme de Îmbunătățire continuă (Ateliere Kaizen)
Atelierele Kaizen oferă soluții pentru probemele de orice natură. Aplicarea lor în companie împreună cu experții noștri contribuie semnificativ la îmbunătățirea rezultatelor companiei. Aceste ateliere se desfășoară de obiecei în cadrul unui program complex de optimizare de procese, pe care noi vi-l putem pune în practică în cele mai bune condiții.

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate pentru Definirea și crearea hărții fluxului valorii (Value Stream Maping)
Harta fluxului valorii reprezintă un instrument deosebit de important în identificarea pierderilor, fluxurilor și a proceselor într-o companie. Aceasta trebuie să fie elaborată de specialiți, pe baza datelor reale și în cele mai mici detalii. O hartă corect întocmită poate oferi o privire de ansamblu clară asupra viitorului companiei și poate trage eventualele semnale de alarmă.

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate pentru Sisteme Kanban de producție
Implementarea sistemului de producție Kanban este folosită pentru logistica produsului și presupune asigurarea transabilității pe tot lanțul de management al aprovizionarii. Sistemul poate fi folosit cu ușurință pentru a depista și gestiona stocurile, respectiv pentru a întocmi inventarieri rapide. Noi oferim consultanță pentru implementarea unui asemenea sistem, care să se desfășoare cât mai fluid.

Trainiguri aprofundate si Workshopuri specializate pentru Proiecte complexe de eficientizare
Serviciile noastre presupun realizarea unor proiecte complexe de eficientizare, care abordează în primul rând problemele companiei, iar pe baza acestor date se alege soluția cea mai potrivită pentru optimizarea afacerii. Dispunem de peste 50 de instrumente și tehnici pentru a eficientiza o problemă.

Trainiguri aprofundate SIX SIGMA
Standardul ISO 13053 este format din doua concepte Lean Manufacturing și Six Sigma. Lean Manufacturing este un instrument foarte puternic de imbunatatire continua prin reducerea pierderilor menit cresterii satisfactiei clientului. Six Sigma sprijina cerintele standardelor de calitate si nevoile organizatiei de imbunatatire continua si aduc beneficii pentru reducerea variatei proceselor și a produselor. Aceste două instrumente foarte puternice oferă reduceri de costuri semnificate în organizație, reducînd pierderile și crescând satisfacția clienților și a angajațiilor.

Nume
Prenume *
e-mail *
Firma *
Țara
Orașul
Telefon

Solicitare informații

Vă mulțumim pentru ca ne-ați contactat