Rina Romania

Selectați țara

COMUNICAT DE PRESA - 04/02/2019

Acesta este primul și singurul spital din Europa certificat ISO 37001

În cadrul conferinței BENEFICIILE ISO 37001 ÎN CONTEXTUL COMBATERII CORUPȚIEI, ce a avut loc pe 30 Ianuarie la Hotel Marriott, domnul Alessandro ROMEI, EMEA Senior Director la RINA, a înmânat certificatul, conform standardului ISO 37001 – Sistem de Management Anti-Mită, doamnei Iolanda Pavăl, reprezentantul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”, Suceava. Acesta este primul și singurul spital din Europa certificat ISO 37001.

RINA este prezentă în România din anul 2006 și oferă o gamă largă de servicii de certificare, verificare a conformității, inspecții și instruire și oferă o gamă largă de soluții personalizate de înaltă calitate în sectoarele de industrie energetică, marină, certificare, transport și infrastructură.

Scopul principal al conferinței a fost de a deschide o serie de dezbateri cu privire la beneficiile certificării cu Standardul ISO 37001 și de a conștientiza impactul corupției asupra credibilității administrației publice și a mediului privat.

Conferința a fost moderată de Raluca HALIȚ, Business Development and Marketing Manager la RINA, și a întrunit ca speakeri pe Mona-Lisa NEAGU, avocat doctor, Sarmiza FETCU, purtător de cuvânt – Direcția Generală Anticorupție, Laurențiu MODORAN, judecător Tribunalul București, Elena HACH, procuror Direcția Națională Anticorupție, Andreea COMAN, avocat, Managing Associate Săvescu & Asociații, Cosmin THEOHARI, avocat, Managing Partner Theohari Law Firm.

De asemenea, Directorul General AFIR, Adrian CHESNOIU, a subliniat importanța standardului ISO 37001 și speră ca până în luna iunie și instituția pe care o reprezintă să primească certificatul. Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a început procesul de certificare ISO 37001 cu RINA la finalul anului 2018.