Rina Romania

Selectați țara

Beneficiile ISO 37001 în contextul combaterii corupției

Certificarea ISO 37001 are un impact semnificativ asupra credibilității administrației publice și private, precum și asupra sectorului privat

Hotel Marriott, Bucuresti (Romania) de la 30.01.2019 până 30.01.2019
Standardul ISO 37001 a fost conceput pentru a ajuta o organizație să stabilească, să pună în aplicare, să mențină și să îmbunătățească programul de conformitate anti-mită, inclusiv o serie de măsuri și controale care reprezintă bunele practici globale anti-mită. Organizațiile publice, private și non guvernamentale pot fi certificate conform acestui standard, indiferent de dimensiune, sector, structură, geografie sau jurisdicție.

Scopul principal al evenimentului este de a deschide o serie de dezbateri cu privire la beneficiile certificării cu Standardului ISO 37001 – Sistem de Management Anti-Mita și de a conștientiza impactul corupției asupra credibilității administrației publice.

Evenimentul va reuni invitați din administrația publică centrală, administrația publică locală, companii și experți din mediul academic. Participanții vor avea posibilitatea de a face schimb de opinii și de a dezbate cu privire la modalități de combatere a corupției prin certificarea cu standarde internaționale.

Conferința este împărțită în 3 secțiuni principale. Prima Secțiune - Impactul corupției asupra credibilității administrației publice și a sectorului privat, adoua secțiune cuprinde detalii despre ISO 37001, avantajele standardului și despre cum se ating obiectivele impuse de strategia națională anticorupție cu certificarea ISO 37001. În ultima secțiune vom discuta despre bunele practici în certificare cu standardul ISO 37001.

Conferința se va încheia cu înmânarea certificatului pentru primul spital din Europa certificat ISO 37001 - Spitalul Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava. Este nevoie de o convergență a ideilor și a viziunilor, iar acest eveniment asigură cadrul necesar dezbaterii acestor idei.

Moderator: Raluca HALIȚ – Director Dezvoltare și Marketing RINA Simtex.

La conferință se va participa doar pe bază de invitație. Invitațiile sunt nominale și nu pot fi transferate.

Raluca Nicoleta Haliț