Rina Romania

Selectați țara

International conference on anti-corruption

A 12-a conferință internațională privind combaterea corupției
Park Plaza Hotel Victoria, Londra (Regatul Unit) de la 27.06.2018 până 27.08.2018
The Leading European legal and regulatory compliance reunește, în cadrul celei de-a 12-a conferință internațională privind combaterea corupției, funcționari responsabili cu aplicarea legii și factori de decizie din cadrul companiilor din întreaga lume. Din acest motiv și din cauza noilor legi, reglementări și orientări, mulți profesioniști doresc să cunoască tehnici inovatoare de combatere a riscurilor de corupție și cum să răspundă în mod eficace atunci când sunt identificate probleme.

Conferința internațională C5 privind combaterea corupției este cel mai mare forum din Europa care abordează aplicarea și respectarea normelor anti-corupție și mită. În cadrul summitului, participanții vor cunoaște și învăța bune practici în combaterea fenomelor de corupție. Evenimentul reunește, și de această dată, experți din întreaga lume, dornici să împărtășească cunoștințele lor privind tehnici inovatoare de combatere a riscurilor și de reacție eficientă atunci când sunt identificate probleme.

RINA a fost primul organism de certificare global acreditat pentru ISO 37001: 2016 (Sistem de management anti-corupție). Vom fi reprezentați la eveniment de o echipă de auditori profesioniști și experimentați care lucrează cu marile companii, dar și cu administrația publică. În cadrul panelului "Cum să testeze eficiența sistemelor de control intern și care sunt cele mai bune practici pentru detectarea punctelor slabe și întărirea proceselor de plăți și aprobare", experții noștrii vor explica modul în care un audit de certificare al unei părți terțe poate ajuta o companie să își consolideze politicile și structurile.

Vom fi prezenți cu un stand în cadrul Conferintei unde echipa noastră de experți va fi bucuroasă să răspundă la toate întrebările, să înceapă discuții cu privire la modul în care putem sprijini companiile interesate în rezolvarea anumitor probleme specifice.

Alessandro Romei