​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Home >> DESPRE NOI

DESPRE NOI​

RINA este prezenta in România din anul 2006 oferind o gama larga de servicii de certificare, verificare a conformitatii, inspectii si instruire.

​În timp, datorită achiziției unuia dintre principalele Organisme de certificare locale, Simtex și al ISCIR CERT, primul organism de certificare din Romania notificat la Comisia Europeana pentru desfasurarea de activitati de certificare si inspectii in domenii de reglementare, putem oferi servicii integrate atat in România cat și in țările vecine.

In calitate de organism independent de terța parte, ne oferim serviciile pe întreg teritoriul țării respectand principiile de etică profesională, transparență, confidențialitate și responsabilitatea socială a organizațiilor. Pentru o ulterioara garanție a certificărilor și evaluărilor noastre, am dobândit o gamă largă de recunoasteri emise de Institutii/Organisme de acreditare internaționale, comunitare și naționale.

RINA Simtex OC ofera servicii de certificare sisteme de management (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS, ISO 22000, ISO 27001, ISO 20000 etc), servicii de certificare produse in domeniul constructiilor si instruire pentru formare auditori. Pentru mai multe detalii accesati sectiunea "SERVICIILE NOASTRE" - Certificare / Training.

RINA Romania ofera servicii de clasificare, inspectii si testare. Pentru mai multe detalii accesati sectiunea "SERVICIILE NOASTRE" - Clasificare / Testing / Inspectii&Audit.

RINA Romania si RINA Simtex OC fac parte din RINA, grup multinational cu peste 3.00​0 de angajati si 163 de birouri in peste 60 de tari​.

RINA se numara printre fondatorii IACS (International Association of Classification Societies) care, din 1968 Contribuie la siguranta si reglementarea domeniului maritim, prin activitati tehnice, verificari ale conformitatii, cercetare si dezvoltare.

Prin CISQ (“Italian Federation of Management System Certification Bodies”), aderam la acordul international IQNet (The International Certification Network), care reprezinta cea mai mare retea internationala pentru certificarea sistemelor de management pentru calitate, mediu si siguranta ocupationala.

 

​​
​​