​​​​​​​​​​

​​
​​​  agro_ismecert_logo Agroqualità este societatea destinată certificării în domeniul industriei alimentare. A fost constituită pentru a răspunde necesității de a sprijini dezvoltarea producțiilor agroalimentare, prin certificarea calității produselor și sistemelor. Activitățile Agroqualità se adresează domeniului industriei alimentare, al mediului, turismului, artizanatului artistic și tradițional, al valorificării brandului „Made in” 
 
  ita_logo ITA (Italia Tecnica Atrigiana) este un laborator capabil să ofere soluții diferite și integrabile. Acestea cuprind de la consumer test la analizele chimico-fizice asupra matriței alimentare și nealimentare, la evaluarea conformității etichetării alimentelor, la realizarea paginilor web pentru consultarea documentelor și pentru verificarea rating-ului produselor și ale propriilor furnizori. ​
 
  rinacheck_logo RINA Check este acreditată de ACCREDIA ca organism de inspecție de tip A în temeiul UNI CEI EN ISO/IEC 17020 în sectorul construcțiilor, al lucrărilor de inginerie civilă și al infrastructurii, al sistemelor, echipamentelor și instalațiilor industriale. RINA Check este un element cheie pentru verificarea independentă, în sprijinul autorităților publice și a clienților privați, pe piața Design Verification (Verificarii Proiectului), a Site Supervision (Inspectiei on-site) și a întregii asistențe tehnice pentru care este nevoie de un organism independent de terță parte.  
 
  ssm_logoAtelierul Experimental pentru Siderurgie (SSM) este un laborator specializat în controlarea calității materialelor, autorizat de instituții naționale și străine de omologare în vederea executării de probe mecanice și tehnice și verificării asupra materialelor. Din anul 1978 își desfășoară activitatea în serviciul industriei mecanice, navale, al chimiei petroliere și energiei. 
 
​  academy_logo​​RINA Academy școala de instruire din Genova, din 1979 desfășoară proiecte de instruire având misiunea de a integra persoane, competente si organizatii și de a promova creșterea acestora. Proiectarea, calitatea, consistența, caracterul pragmatic și încrederea sunt valori trăite de orice persoană a echipei Sogea și transmise în orice proiect de instruire.​  ​​
 
 
​  LAB21_logo LAB21 este un laborator cu sediul în Tunisia, specializat în analizele microbiologice și chimico-fizice asupra produselor alimentare, a apelor și a materiilor prime, printr-o rețea de centre care desfășoară activitatea de prelevare și eșantionare în teritoriu. Creat în anul 2001 de o echipă pluridisciplinară de experți, ca evoluție a Departamentului de Sănătate și a Laboratorului de Microbiologie Alimentară fondat în 1985, Lab21 este acreditat conform normei ISO/IEC 17025 și acționează în sprijinul firmelor locale și multinaționale. ​​
 
  qic_logo QIC Inc. este lider in domeniul testarii, inspectiei si certificarii (TIC) deservind operatorii mari și operatorii independenți, precum și producătorii din industria energetică. Compania ofera inspectori si specialisti cu inalta calificare si experienta in domeniul Calitatii, pentru a furniza clientilor servicii pentru Mission-Critical, Quality Surveillance si Ensure Asset Integrity. 
 
  Edif_NDE_logo

Edif NDE este specializata in servicii de inspectie, supraveghere, control si asigurarea calitatii personalului angajat, sprijininind operatorii in reducerea riscurilor si verificarea calitatii pe durata fazelor critice de achizitie ale unui proiect. Datorita experientei vaste in diferite sectoare, Edif NDE ajuta clientii sa atinga rezultatele preconizate si sa reduca riscurile si pierderile financiare care deriva din punerea in functiune a componentelor cu defecte.

 
​​​​